Activitats a la Mini Transèquia

Avui hem estat al Parc de l’Agulla de Manresa en el marc de la Mini Transèquia, organitzada per la Fundació La Sèquia. Hem estat tot el matí ben acompanyats dels més menuts, uns grans guerrers!

Hem fet difusió del projecte, hem muntat una petita àrea de recreació medieval, hem fet una activitat dinàmica de batalla i un taller de braçalets fets d’òs, ceràmica i petxines.

Heu sigut molts i només tenim fotos de primera hora, però agraïm a tothom -inclosa l’organització- el fantàstic dia que ens heu regalat!

Avancem en les tramitacions

Avui ens hem reunit amb la Mireia Fargas, ambientòloga tècnica encarregada del pla mediambiental del projecte; i el Jordi Morros, arquitecte responsable del Pla Especial Urbanístic. Les tramitacions són lentes i feixuges, però la constància i perseverança ens defineixen.

Continuem treballant sense aturador en projectes, estudis, tramitacions i moooolta paperassa. Quin gran equip!

Acte de Gest! – Iniciatives al desenvolupament empresarial

Avui hem participat a l’acte d’entrega de premis de l’entitat Gest! amb la col.laboració de Caixabank i de l’ajuntament de Manresa pel premi d’Iniciatives de desenvolupament empresarial.
Coneixent els diferents projectes, emprenedors, empresaris, projectes… Iniciatives de tots els tipus però curiosament, una bona representació de projectes relacionats amb el turisme!

Ens hi vam presentar i aquest cop no hi ha hagut sort. Els projectes amb els que competíem en general estan molt avançats i consolidats i realitzen una tasca fantàstica amb molta professionalitat. Enhorabona a tots!

Visita al Magyar Nemzeti Múzeum (Museu Nacional Húngar) de Budapest

Vagis on vagis pots trobar-hi coses interessantíssimes.

El 10 de desembre vam estar al Magyar Nemzeti Múzeum (Museu Nacional Húngar) a Budapest, on hi tenen set col.leccions que van des de la prehistòria als anys 90.
Entre altres coses vam poder-hi veure arqueologia experimental, reconstruccions i moltes peces medievals interessants.

Llàstima que no estigui permès fer fotografies a l’interior!

Xerrada sobre Indumentària del s.XI

Des de la Fundació vam organitzar una xerrada sobre indumentària històrica del s.XI a Catalunya, a càrrec d’Agustí Farigola. Van assistir-hi una quarentena de persones provinents de Ripoll, Terrassa, Manresa, Barcelona, Fraga, Sabadell, Santpedor…

Es va adquirir un bon coneixement de la temàtica i es van generar sinèrgies molt positives… tot un èxit!